joi, 5 septembrie 2013

IFA 2013 - Sony Xperia Z1

Prezentarea noului Sony Xperia Z1 la IFA 2013

Toate detaliile despre smartphone-ul de 5 inch Full-HD , rezistent la apa si cu o camera de 21 MP , erau deja cunoscute inainte de lansarea oficiala a smartphone-ului .

Noul varf de gama Sony are cel mai nou procesor quad-core , Qualcomm Snapdragon 800 , tactat la 2.2GHz , alaturi de o camera foto cu un senzor de 20.7 MP si zoom optic . Urmasul lui Sony Xperia Z are aceeasi carcasa de sticla rezistenta la apa , mufa audio fiind si ea rezistibila la lichide si nu mai are capac .


Smartphone-ul poreclit "Sony Honami" are si  o suita speciala de aplicatii pentru camera video , care asigura o functionalitate mai complexa nu doar in prelucrarea pozelor . Noile aplicatii includ Social Life , pentru transmiterea live pe Facebook a imaginilor capturate , si doua programe pentru realitate augmentata cum ar fi , Info-Eye si AR Effect.

Ecranul de 5 inch si o rezolutie full HD 1080 utilizeaza cele mai noi tehnologii inventate de firma , iar specificatiile sale includ si o baterie de 3000mAh , memorie RAM de 2GB , spatiu de stocare de 16GB si Android 4.2 Jelly Bean .

Noul Sony Speria Z1 ajunge pe piata europeana din 16 septembrie , iar pretul sau la liber va fi de 650 euro.Noul telefon s-ar putea evidentia intr-un mod pozitiv pe o piata Android dominata de Samsung .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu