joi, 5 septembrie 2013

Apare un nou sistem de operare de la Kaspersky Lab

Kaspersky Lab anunta ca vor creea un nou sistem de operare propriu protejat !



Evgheni Kaspersky , presedintele companiei Kaspersky Lab , specializat in creearea de antivirusi , a anuntat in cadrul conferintei internationale Telecom World 2012 , din Dubai ca va elabora un nou sistem de operare propriu .

Sistemul de operare creat de cei de la Kaspersky Lab , nu va permite atacuri cibernetice asupra obiectivelor industriale si de infrastructura .

Urmatorul sistem de operare care va fi creat de cei de la Kaspersky Lab nu va fi un rival al celor deja existente pe piata IT , precum Windows , MacOS sau Linux , el fiind creat doar pentru sistemele specializate care asigura activitatea centralelor electrice si nucleare , a institutiilor financiare si de transport . Cei de la Kaspersky Lab considera ca viitorul sistem de operare va fi cu mult mai bun si securizat decat actualele programe de antivirusi .

Conform declaratiilor lui Evgheni Kaspersky , compania lucreaza in prezent la un sistem de operare protejat conceput pentru sisteme internationale importante .Sistemul de operare nu va fi cuplat la retelele exterioare , in acest mod este imposibil virusarea sistemului prin intermediul internetului.

In acest fel Kaspersky Lab , va impune un nou sistem care va face concurenta in domeniul IT, la nivel mondial. Liderul grupului Kaspersky nu a precizat insa un termen de finalizare al noului sistem de operare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu